изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:59 EEST
Бойко Борисов: Управляващите партии на последно място се интересуват от България    
ПолитикаСофия. Скандалът с НДСВ показва, че трите партии в управляващата коалиция на последно място се интересуват от България. Те се пазят един – друг. Това заяви столичният кмет Бойко Борисов във връзка със скандала с Виктор Емануил в Италия и замесването на името на Симеон Сакскобургготски и НДСВ в него, предаде репортер на Агенция “Фокус”.


От своя страна Анастасия Мозер, лидер на БЗНС – НС, заяви че, “всеки е невинен до доказване на противното”. И допълни: “Доволна съм обаче, че този въпрос се повдига там, където има по-независима съдебна система от България”.
Мария СТАЛЯНОВА

София. Ние от БЗНС - Народен съюз винаги сме били твърдо против предварителни президентски избори. Това заяви лидерът на БЗНС - НС Анастасия Мозер след срещата си със столичния кмет Бойко Борисов, предаде репортер на Агенция “Фокус”. От своя страна Бойко Борисов декларира категоричната си позиция, че ще подкрепи който и да е кандидат на десницата за президент. “Аз бих им предложил много добър вариант за президент, но някои хора не искат да ме изслушат. Щом искат от мен само подкрепа, за да не се разсърдят и да спрат да говорят с години, аз ще подкрепя кандидата на десницата - само за да е мир!”, каза Бойко Борисов. По думите му, който иска предварителни избори, е “предателят” в десницата, визирайки лидера на ДСБ Иван Костов. Борисов се обърна към Анастасия Мозер с думите: “Щом иска (Костов) предварителни избори, трябва да го оставите да ходи при тройната коалиция”.
Бойко Борисов беше категоричен, че който иска предварителни президентски избори, иска да убие дясното политическо пространство.
Борисов бе убеден, че единственият шанс да се пребори с тройната коалиция е абсолютното обединение на дясноцентристкото пространство. “Щом Костов смята, че аз съм фактор за разцепление, аз ще се оттегля. И съм упълномощил г-жа Мозер да каже това в четвъртък на срещата на десните лидери.
На въпрос - дали очаква покана от НДСВ за президентските избори, Борисов заяви, че докато НДСВ е участник в тройната коалиция, не може да става и дума за разговор с тях. “Освен това, нямам нужда да чакам някой да ме предлага, защото всички социологически агенции казват какви са моите шансове. Имам зад себе си ГЕРБ, БЗНС - НС и СДС като партньори”, каза още Бойко Борисов. По думите на Борисов общинският съветник от НДСВ Владимир Каролев се изказвал “най-злостно” към него.
Мария СТАЛЯНОВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Управляващите партии на последно място се интересуват от България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди