изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:34 EET
ЗАДЪРЖАХА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, ИЗВЪРШИЛА СЕДЕМ ВЗЛОМНИ КРАЖБИ    
Ред и сигурностХванати са трима мъже и една жена на възраст между 21 и 32 години. Крали скъпоструващи инструменти, битова техника, автомобилни гуми и т.н.

От служители на "Криминална полиция" при Второ РПУ е задържана дръзка престъпна група от четири лица /трима мъже и една жена/, съобщиха от полицията. Задържаните са на възраст между 21 и 32 години, с инициали Ж.М., Ф.М., С.С. и Ф.М. и са от селата Стражица /община Балчик/ и Лясково /община Добричка/. Четиримата са заподозрени в това, че за времето от 8 до 15 юни са извършили седем взломни кражби от гаражни помещения в село Стефаново. Задигнали скъпоструващи електрорежещи инструменти, битова техника /цветен телевизор, кафемашина, газова печка и др./, авторадиокасетофони, автомобилни гуми, тонколони и други вещи. По предварителни изчисления стойността на откраднатото възлиза на над 5 000 лева. Кражбите са извършвани през нощта, а престъпната група се придвижвала с лек автомобил.
След задържането на заподозрените лица, част от вещите са открити от служителите на полицията и иззети. Друга част от крадените вещи са продадени от извършителите в Добрич и на територията на община Балчик.
Продължава работата по изясняването на цялостната престъпна дейност на лицата, казаха още от полицията. Двама от задържаните са криминално проявени, осъждани са общо 7 пъти - за грабежи, кражби  и  противозаконно отнемане на автомобил. На двете лица е взета постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража". По случаите са образувани полицейски дознания.
 


Сходни връзки

ЗАДЪРЖАХА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, ИЗВЪРШИЛА СЕДЕМ ВЗЛОМНИ КРАЖБИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди