изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:59 EET
Президентът Георги Първанов: Костов да каже в какво точно ме уличава    
НовиниСофия. Президентът Георги Първанов разказа по време на лекцията си за актуални въпроси на националната сигурност за папката на агент “Гоце”. Такава папка има в архивите на разузнавателната служба. Тя съдържа информация за мен и нищо друго – нито ред, нито знак от мен. Това заяви президентът Георги Първанов по време на лекция, която изнесе по актуални въпроси на националната сигурност, предаде репортер на Агенция “Фокус” .


Аз питам: Кой е по-зависим? Дали онзи офицер, който е работил за страната си в продължение на 20 – 30 години, или този политик, който с един замах, без да се колебае, за един миг, е продал националната авиокомпания на цената на един апартамент в София, каза президентът Георги Първанов. И продължи:
“Чия зависимост е по-голяма – на офицера, или на този, който е получил хиляди, може би стотици хиляди в семейната си фондация?! Кога ще отворят архивите на семейните фондации”, запита още Първанов.
По думите му той е изчакал достатъчно “господин Костов да надуе балона”. Първанов подчерта, че не е в стила му да персонифицира политическия дебат, но ставало дума за много тежки манипулации. “Нека Костов да каже в какво точно ме уличава. Едва ли някой ще му повярва, че той не познава съдържанието на папката”, посочи държавният глава. Той подчерта, че наистина са важни досиетата до 1989 година, но още по-важни били досиетата от последните 15 – 16 години.
Никола ЛАЛОВ
 


Сходни връзки

Президентът Георги Първанов: Костов да каже в какво точно ме уличава | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди