изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 13:19 EET
Цветан Цветанов: НДСВ вложи целия си ресурс, за да постигне нещо в Пещера и да докаже, че партията им е жива    
НовиниПещера. Масираното присъствие на депутати на НДСВ в Пещера днес е още едно доказателство, че НДСВ е в страхотен срив. Доказва го и това, което се случва през последните седмици, както и участието им в управлението в рамките на тройната коалиция. Това каза пред Агенция “Фокус” заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

И допълни: “Не знам да е имало друг български град, в който да има такова голямо присъствие на депутати от НДСВ, когато са се провеждали частични местни избори, както в Пещера. Всичко това означава, че са вложили целия си ресурс, във всичките му аспекти, за да постигнат нещо, с което да покажат, че партията им е жива”.
“Аз обаче мисля, че хората, избирателите, са тези, които преценяват за кого да гласуват и кой какво е доказал с действията си. И в това е силата на ГЕРБ като сдружение”, допълни Цветанов. Той поясни, че една от целите на сдружението е активизиране на гражданското общество, защото гражданите са тези, които трябва да определят кой да ги управлява. “За нас е важно хората да участват колкото е възможно по-активно в провеждащия се вот. Колкото е по-голяма избирателната активност, толкова по-легитимен и обективен ще бъде изборът на кмет”, смята Цветанов.
 


Сходни връзки

Цветан Цветанов: НДСВ вложи целия си ресурс, за да постигне нещо в Пещера и да докаже, че партията им е жива | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди