изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:06 EET
Бойко Борисов поздрави новите кметове на Белово и Пещера    
ПолитикаСофия. Кметът на столицата Бойко Борисов поздрави новоизбраните кметове на Белово и Пещера – Васил Атанасов и Стелиян Варсанов. “Искам да им честитя избора, да ги поздравя за убедителните резултати, с които спечелиха, и да им напомня, че оттук-нататък носят отговорност пред хората, които са ги избрали”, каза пред Агенция “Фокус” ген. Борисов.

Той допълни, че за кмета на първо място от задълженията му е да се води от интересите на хората, на жителите на общината. И да бъде кмет на всички, а не само на тези, които са гласували за него.
“Вярвам, че и Атанасов, и Варсанов ще работят по този начин”, каза Борисов и изрази надежда кметовете на Белово и Пещера час по-скоро да встъпят в длъжност и да започнат да изпълняват ангажиментите си към избирателите.
Новият кмет на Община Белово е Васил Атанасов, независим кандидат, подкрепен от ГЕРБ. Той спечели изборите с повече от 1700 гласа пред опонента си Ангел Стоев.
Новият кмет на Пещера е Стелиян Варсанов, координатор на ГЕРБ за региона, също независим кандидат, подкрепен от ГЕРБ, БСП, ДПС, “Гергьовден” и други партии, както и от едрия бизнес. Варсанов спечели с 57,26 % пред Васил Филев, кандидат на НДСВ, който има 42,74 %.
 


Сходни връзки

Бойко Борисов поздрави новите кметове на Белово и Пещера | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди