изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:55 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалите 2   денонощия на територията, обслужвана от ОД "Полиция"- гр. Добрич, са регистрирани 5 престъпления и произшествия.


  1. На 25.06.2006 г., след проведени активни оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Второ РПУ-Добрич и РПУ - Каварна, са установени и задържани две лица, съответно мъж на 50 години от гр.Суворово, обл.Варна и жена на 37 години от гр.Варна, обявени за общодържавно издирване. Мъжът се издирва от РПУ-Велики Преслав, а жената
във връзка със следствено дело в гр.Варва.
  2.     На 25.06.2006г в РПУ-Шабла, се тъжи гражданин на Р Румъния, за това, че неизвестно лице е влязло в паркирания му в района на морския бряг до с.Тюленово лек автомобил и е извършило кражба на документи, валута, фотоапарати и други вещи.
   По случая работят служители на РПУ-Шабла, провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние. Образувано е полицейско дознание. 
  
  През изминалите 2   денонощия  на територията обслужвана от ОД "Полиция"-гр. Добрич са регистрирани 8  ПТП с материални щети по автомобилите
   За времето от 03.00ч. на 24.06.2006 г. до 01.15ч. на 26.06.2006 г., от служители на  РПУ- Каварна, РПУ- Ген.Тошево и РПУ- Албена, са установени трима водачи на леки автомобили от гр. Добрич , гр. Ген. Тошево и с.Септемврийци, общ. Каварна, на 24, 23 и 38 години, управлявали след употреба на алкохол над 1.2 промила. Техническите средства с които са изпробвани водачите са отчели съответно 1.83, 1.62 и 1.85 промила алкохол в издишвания от тях въздух. Първия водач, непосредствено преди установяването на наличието на алкохол е допуснал и ПТП с материални щети, като се ударил в ел.стълб в района с.Оброчище, общ.Балчик.
  Материалите по случаите се подготвят за образуване на полицейски дознания, тъй ката деянието на водачите е престъпление по чл. 343"Б", ал. 1 от НК. 
 
  Поделенията на ОД "ПБЗН"-Добрич,   са  участвали в гасенето на 3 пожара и 2 АСД.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди