изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:29 EEST
"СПРАВКИ - ИЗТОК" ООД ЩЕ ДАВА ТОЧНА И ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ    
ИкономикаПред НДТ управителят на най-новата фирма за услуги в Добрич Соня Кръстева

- Г-жо Кръстева, разкажете с няколко думи за Вашата фирма, какво ще предлагате на пазара?
- "Справки - Изток" ООД има амбициите да създаде съвременен информационен център, към който нашите абонати и клиенти могат да отправят въпроси относно информация за фирми, учреждения, здравни и учебни заведения, лица със свободни професии - лекари, стоматолози, адвокати и т.н. Ще предлагаме и информация за пощенски и телефонни кодове на населените места в страната, както и телефонни кодове за чужбина. Към нас клиентите ни ще могат да се обърнат и за справка за дестинации и разписания на автобуси, влакове, самолети, кораби. За да ползват услугите на "Справки - Изток" ООД, клиентите ни могат да се свържат с нас на телефонен номер 0700 10 144. Повикването към него е на цената на един градски разговор. Операторите ни ще отговарят на запитванията от 6.00 часа до 22.00 часа без почивен ден. Системата, която сме внедрили и ще използваме, ни дава възможност да търсим по пет едновременни показателя.
- Кога ще стартирате и към кого е ориентирана дейността Ви? Какъв периметър от Добрич и страната ще обхваща фирмата?
- Целта ни е до два месеца най-късно да стартира информационният център. В краткосрочен план предвиждаме да предоставяме нашите услуги на клиентите и действащия бизнес на териториите  на областите Добрич, Варна и Шумен. На по-късен етап имаме амбицията да разширим дейността си и в други области на страната.
- На какъв принцип ще попълвате базата си данни?
- Създаването и актуализирането на базата данни ще се осъществява чрез сключване на договори с фирми, учреждения, лица със свободни професии за вписване на информация за тях срещу месечен абонамент. Предлагаме 4 абонаментни плана, които са диференцирани по броя на телефонните постове, които фирмите биха желали да се съобщават. Например - за Добрич, включването в базата данни с до 5 телефонни поста /независимо дали са стационарни или мобилни/, годишният абонамент е 30 лв., или 2.50 лв. на месец. За тази минимална цена нашите абонати ще имат възможност да си осигурят чрез нас и една своеобразна реклама на тяхната фирма и дейност.
Освен телефонни постове /стационарни и мобилни/, нашите абонати ще имат възможността да включат безплатно и информация за името на фирмата по регистрация, както и търговско популярно наименование, e-mail и web-адрес, длъжностно лице за контакти с клиенти, адрес на фирмата, но и ориентири, превозни средства, с които се стига до техния офис, информация за тяхната дейност, продукти и услуги, работно време. По този начин ние ще предоставяме на нашите клиенти точни и коректни справки, тъй като принципът на попълване на нашата база е чрез събиране на информация от самите фирми, които, смятам, са заинтересовани до техните клиенти и контрагенти, с наше посредничество, да достигне вярна, актуална информация за тях и тяхната дейност.
- Колко работни места са разкрити и ще се увеличава ли броят им?
- Първоначално предвиждаме да разкрием пет работни места. Постепенно ще бъдат разкрити още, предвид повишаването обема на нашата дейност, като в това отношение активно ще търсим сътрудничеството на дирекция "Бюро по труда".
- Накрая, в дългосрочен план какво още предвиждате да включите в дейността на "Справки - Изток"?
- В средносрочен и дългосрочен план предвиждаме "Справки - Изток" да предоставя и други услуги като - аутсорсинг, хостелинг, виртуален офис.
 


Сходни връзки

"СПРАВКИ - ИЗТОК" ООД ЩЕ ДАВА ТОЧНА И ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди