изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:32 EEST
"КРОНОС-ЕКОПРОЦЕС" ПОЛУЧИ ПОКАНА ДА УЧАСТВАТ НА ТУРНИР В ЛАТВИЯ    
СпортЖенският отбор на "Кронос-Екопроцес" /Добрич/ получи покана за участие в международен турнир по плажен волейбол в Латвия, който ще се проведе от 12 до 16 юли.

Предложението бе направено, след чудесното представяне на добруджанки на Балканския работнически фестивал в Албена, където Валя Георгиева, Дияна Нейкова и Марине Галева станаха вицешампионки. За класата на добричлийки говори и фактът, че на трето място с бронзови отличия останаха представителки на отбора на "Енерджи" /Варна/, който тази година триумфира в титлата на България по волейбол в зала. Тимът на "Кронос-Екопроцес" отстъпи на финала на руския "Росенергоатом" /Москва/ след драматична среща с 1:2 гейма. Българските волейболистки поведоха в първата част с 15:11 точки, но противничките им обърнаха резултата в своя полза. В самия край на гейма добруджанки бяха безпогрешни и се поздравиха с 22:20 точки. На плажа в Албена нашите момичета бяха бурно аплодирани от стотици зрители, които се наслаждаваха на чудесната игра и на двата тима. Гостите от Русия се добраха до златните медали след 21:17 и 15:12 точки в другите две части.

При мъжете тимът на "Кронос" стана четвърти в плажния волейбол, а "Иванов клуб" - шести.

В турнира по волейбол, но в зала, "Иванов клуб" стана вицешампион, след като за трета поредна година губи в спора за златните отличия. Сега нашите допуснаха поражение от двуметровите гиганти на "Белградска електростанция". Мачът приключи при резултат 3:2 гейма за сърбите.

В турнира стрелба с въздушна пушка Стойчо Стойчев стана четвърти с екипа на "Кронос-Екопроцес", а Марине Галева - шеста.

В турнира по тенис на корт Валентина Георгиева зае шесто място в крайното класиране при жените.

Добрич бе достойно представен и в двойковия турнир по бридж, където съгражданката ни Валентина Петрова стигна до първото място, заедно със своята съотборничка от София. НДТ

 

 


Сходни връзки

"КРОНОС-ЕКОПРОЦЕС" ПОЛУЧИ ПОКАНА ДА УЧАСТВАТ НА ТУРНИР В ЛАТВИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди