изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:13 EEST
ШЕСТИМА ЗАСТАВАТ ПРЕД СЪДА ЗА ФАЛШИВИ БАНКНОТИ И ДОКУМЕНТИ    
Ред и сигурностВ рамките на два дни в Добричкия окръжен съд е насрочено да се гледа дело срещу шестима души срещу, които има повдигнато обвинение, че в съучастие като съизвършители помежду си прокарали в обръщение подправени 67 броя неистински банкноти от номинал по 100 щатски долара.

Под наказателна отговорност са подведени Диян Божидаров Друмев, Ивелин Великов Илиев, Шенол Абилов Исмаилов, Добромир Георгиев Радев, Янко Илиев Янев, Бисер Славчев Асенов.

Срещу Шенол Исмаилов и Добромир Радев има повдигнато обвинение, че в съучастие в Добричка област и в град Варна като съизвършители помежду си и с трето неустановено лице се сдружили с цел съставяне на неистински официални документи: чуждестранни свидетелства за управление на превозни средства и други чуждестранни документи, удостоверяващи правоспособност, лични регистрационни данни - контролни талони, с цел същите да бъдат използвани и с цел имотна облага.

Янко Илиев Янев ще отговаря затова, че през периода 01.02.2001-26.04.2005г. в Шумен в съучастие с неустановено лице като помагач -чрез предоставяне на снимки и лични данни, спомогнал да бъде съставен неистински официален документ - паспорт испански образец на името Хуан Антонио Андреас, с цел да бъде използван.  НДТ

 


Сходни връзки

ШЕСТИМА ЗАСТАВАТ ПРЕД СЪДА ЗА ФАЛШИВИ БАНКНОТИ И ДОКУМЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди