изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:49 EEST
Бойко Борисов откри в Лондон първата част на Конференцията на Европейския икономически форум    
ОбществоСофия. Кметът на София Бойко Борисов откри в Лондон първата част от Конференцията на Европейския икономически форум за недвижимо имущество. Първата част от Конференцията е под надслов “Обещаващи ли са страните от Централна и Източна Европа? Да! Защо?”. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община. Кметът Борисов е в английската столица на тридневно официално посещение.


По време на откриването Бойко Борисов направи кратко приветствие и представи София пред участниците във форума. Прилагаме речта на кмета на София пред представители на шестнадесетте страни от Централна и Източна Европа, участващи в Европейския икономически форум за недвижимо имущество: “София е столицата на България и център на българския политически, икономически и културен живот.
По време на посещението си в Лондон кметът на София Бойко Борисов ще се срещне с граф Готфрид фон Бисмарк, роднина на прочутия германски канцлер и с Хари Ханделсман – изп.-директор на Манхатън Лофт Корпорейшън. С тях Бойко Борисов ще обсъди опита на Лондон в разрешаването на проблемите със задръстванията и битовите отпадъци, както и Проект “Подкрепа за всички” – изграждане и обновяване на спортни съоръжения и плувни басейни за нуждите на гражданите.
След това кметът Борисов ще посети залата “Свети Панкрат” и Британската библиотека, където се намира най-важният средновековен ръкопис на България – “Тетраевангелието на цар Иван”.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Бойко Борисов откри в Лондон първата част на Конференцията на Европейския икономически форум | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди