изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:20 EEST
АНГЕЛ КЪНЧЕВ ПАК ЩЕ ОБЛЕЧЕ ЕКИПА НА "ДОБРУДЖА"    
Спорт

Футболистът на "Добруджа" Ангел Кънчев, който през пролетта бе преотстъпен на "Етър", се връща при "жълто-зелените" през лятото. Ако покаже необходимите футболни качества, той отново ще облече фланелката на добричкия тим.



Треньорът Мирослав Кралев е отказал лагер в Боровец, тъй като домакините можели да осигурят едноседмичен престой на добруджанци, а не двуседмичен. Допълнително добричлии били информирани, че трябвало да се съобразяват и с програмата на много отбори за ползването на игрищата там. Вече са ясни и първите дати и съперници за контролите през лятната подготовка. На 12 юли "Добруджа" посреща "Черно море", а на 19 юли ще играе у дома и с "Шумен". Седмица по-късно /на 26 юли/ възпитаниците на Кралев ще върнат визитата на "Шумен", а на 5 август е предвиден спаринг със "Светкавица".

От щаба на добричкия тим съобщиха, че до 3 юли всичките нови попълнения, които ще бъдат трима или четирима, ще подпишат договори.     

Разбра се, че ръководството на ПФК "Добруджа" е закупило трактор за подстригване и валиране на тревната настилка на стадион “Дружба”.

Видимо вече има подобрение на зеления килим на спортното съоръжение, установиха местните журналисти. От канцеларията на клуба съобщиха, че ще вземат мерки не само за терена, но и за целия вид на стадиона. Предвижда се да бъдат направени инвестиции за съблекалните, входа, трибуните. Това се налага, тъй като трябва да бъдат спазени изискванията на БФС. Предстои в началото на юли съоръжението да бъде огледано от специална комисия. Припомняме ви, че отборът на "Добруджа" е един от малкото в страната, които получиха лиценз за участие в шампионата. НДТ

 

 


Сходни връзки

АНГЕЛ КЪНЧЕВ ПАК ЩЕ ОБЛЕЧЕ ЕКИПА НА "ДОБРУДЖА" | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
АНГЕЛ КЪНЧЕВ ПАК ЩЕ ОБЛЕЧЕ ЕКИПА НА "ДОБРУДЖА"
Автор: Anonymous да 2006-06-28 @ 14:20 EEST
Jawno otbora 6te razpolaga s dosta smark...  - Kanata , Krasito - do6lo ot "Soworowo" , a predi towa ot 6kolata na "Dobri4 2000" s trenjor Zaeka , i drugi...... A gospodata s toja traktor deto go kupili - URA - wmesto podgotowka na Borowec / na kogo gi razprawjat kralew otkazal - a be koj go pita nego riboka /, mogat da prowedat KURs za woda4 na traktor , s min zapla6tane za da ne se nabutat rakowodstwoto. Dajte da widim i drugite golemi futbolisti deto maj sa gledali , a ne igrali  w  "A" i "B" grupi . To goljama selekcija be , to naprawo ni razbiha ot imena na burgaski utajki. To kato widi6 kralew i bojadjiew razbira6 kakwi pomii 6te dojdat , no maj nikoj ne se wijda na horizonta - te sa naj- naj-golemite balaci do6li za gazoiztriwalki na Roman i drugite bos4eta .

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди