изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:29 EET
32-годишна бременна жена бе простреляна в Димитровград, няма опасност за живота й    
Ред и сигурностДимитровград. 32-годишна бременна жена бе простреляна в Димитровград. Няма опасност за живота й. Инцидентът е станал около 10,30 ч в търговски център в Димитровград, съобщи за Агенция “Фокус” Нина Ганчева, говорител на ОДП - Хасково.

35-годишен мъж от Димитровград с инициали Б. С. е прострелял в рамото с незаконно притежавана пушка “Уинчестър” 32-годишна жена от същия град. Жената е била бременна в 5 – 6 месец. Тя е простреляна в рамото, няма опасност за живота й. Пушката, с която е стреляно, е била много стара и износена, уточниха от полицията.
Най-вероятно целта на стрелеца е бил нейният съпруг – 39-годишния Т. З. Вероятен мотив за стрелбата е извършена измама от страна на съпруга на жената. Двамата са имали днес гражданско дело в Районния съд за апартамент и е възможно извършителят да се е афектирал от това, че ще му отнемат жилището. След стрелбата съпругът е побягнал навън от търговския център, след него е побягнал и извършителят. Преминаващ автопатрул ги е видял и задържал и двамата.
Работата по случая продължава.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

32-годишна бременна жена бе простреляна в Димитровград, няма опасност за живота й | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди