изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:04 EEST
ОТЛИЧНА ОЦЕНКА ЗА БОЛНИЦАТА В ДОБРИЧ    
ЗдравеОтлична оценка за срок от пет години е дала за "Многопрофилната болница за активно лечение - Добрич" АД,  акредитационната комисия, съобщи вчера за НДТ изпълнителният директор на лечебното заведение д-р Жанина Калинкова.

Експертната комисия за външна оценка е посетила МБАЛ-Добрич в началото на юни. В законоустановения срок тя е представила пред Акредитационния съвет на Министерството на здравеопазването оценката си за цялата дейност на лечебното заведение, на отделенията му и на възможността то да бъде база за обучение на специализанти.

Оценката на комисията за цялостната дейност на "Многопрофилната болница за активно лечение-Добрич" АД е отлична за срок от пет години, която е максимално възможната. Такава е тя и за възможността на болницата да бъде база за обучение на специализанти, както и за всички отделения на болницата с изключение на едно. Предстои официалната защита на акредитацията на МБАЛ-Добрич.

Предишната оценка на здравното заведение е изтекла преди повече от година и тя е била много добра за срок от четири години. Предложената сега отлична оценка за максималния срок от пет години показва, че здравното заведение, което тази година чества 140-годишен юбилей, се развива в добра посока. НДТ

 


Сходни връзки

ОТЛИЧНА ОЦЕНКА ЗА БОЛНИЦАТА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди