изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:30 EET
ДОБРУДЖАНЦИ ВКАРАХА ШЕСТ НА "МАНГАЛИЯ"    
СпортНа стадионите в Албена и Оброчище продължава четвъртото издание на международния турнир по футбол за деца и юноши "Морски звезди". Успешен за отборите на "Добруджа" се оказа и вторият състезателен ден.

 При момчетата, родени през 1992 г., отборът на добричкия клуб се наложи убедително с 6:1 над "Мангалия" (Румъния). Сред възпитаниците на Валентин Ангелов се открои Ивайло Лазаров, който отбеляза първите два гола. След това по веднъж се разписаха Денис Судин, Сезент Сезгин, Сезент Неджиб и Стелиян Цеков. Убедителна победа постигнаха и възпитаниците на Станимир Станев. В среща от турнира на родените през 1993-94 г. те разбиха с 6:0 "Варна сити" от морската ни столица. В тази възрастова група отборът на "Добруджа", воден от треньора Радо Боянов, победи състава от Банско с 5:2.

Един от най-оспорваните мачове вчера бе между "Добруджа" и "Калиакра" при юношите, родени през 1991 год. На два пъти каварненци повеждаха в резултата, но в крайна сметка добричкият тим спечели трите точки с 3:2.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ ВКАРАХА ШЕСТ НА "МАНГАЛИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди