изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:42 EEST
9 ОТБОРА СЕ ЗАПИСАХА ЗА ТУРНИРА ПО ПЛАЖЕН ВОЛЕЙБОЛ В АЛБЕНА    
СпортТази събота в Албена ще бъде поставено началото на първия от общо четирите турнира по плажен волейбол за мъже “3х3” (отбори от 3-ма състезатели), организирани от “Аматьорска волейболна лига”.

В тях ще могат да вземат участие отбори от цялата страна. Единственото ограничение е, че няма да се допускат състезатели, взели участие в отборите от елитната “А” републиканска волейболна група. Датите на турнирите са 1-2 юли, 22-23 юли, 12-13 август и 2-3 септември. Организаторите са определили минимална такса за участие, с която ще се осигуряват награди за победителите – купи и медали. Тази събота за участие в надпреварата са се записали 9 отбора от страната, които ще бъдат разделени в три предварителни групи. 

Съществува реалния шанс на един от турнирите в Албена да гостуват сестрите Петя и Лина Янчулови – националните ни състезателки по плажен волейбол. Организаторите са получили уверението, че при първа възможност за кратък отдих от натоварената им състезателна програма, и двете ще пристигнат в курорта Албена.

Желаещите да получат повече информация и документи за участие в турнирите по плажен волейбол на “Аматьорска волейболна лига”, могат да изпратят своя e-mail до организаторите на адрес: avl2006@abv.bg. НДТ

 


Сходни връзки

9 ОТБОРА СЕ ЗАПИСАХА ЗА ТУРНИРА ПО ПЛАЖЕН ВОЛЕЙБОЛ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди