изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:30 EEST
Бойко Борисов: Нямаше да се съобразя с писмото на евродепутатите, ако беше адресирано до мен    
ОбществоСофия. Столичният кмет Бойко Борисов съобщи, че работната среща за решаване на проблема на ромите от кв. “Баталова воденица” в район “Възраждане” ще бъде в понеделник, от 11,30 ч при Емилия Масларова в Министерството на труда и социалната политика. Борисов каза, че щели да присъстват и представители на други министерства, предаде репортер на Агенция “Фокус”.


Пред журналисти Борисов заяви, че ще се проверява дали изпратеното писмо от евродепутатите е изведено от канцеларията на Европейския парламент (ЕП), както и има ли право ЕП да се намесва при влязла в сила съдебна процедура и решение на съда. “И ако се намесва – да дойдат тук, да видят и останалите потърпевши”, посъветва Борисов.
Той заяви, че нямало да се съобрази с писмото на евродепутатите, ако то е било адресирано до него или до Владимир Кисьов, а “щяхме да действаме”. “В случая обаче то е адресирано до премиера и се говори, че би оказало влияние за приемането ни в Европейския съюз. Затова мисля че с една седмица можем да забавим действията си и да изясним всички проблеми”, каза още Борисов.
Владимир НИКОЛОВ
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Нямаше да се съобразя с писмото на евродепутатите, ако беше адресирано до мен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди