изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:58 EEST
Пентагонът разследва войници за изнасилване и убийство на жена в Ирак    
По светаАмерикански войници са извършили предварително планирано престъпление в Ирак, като са изнасили млада жена, а после са убили нея и семейството й, съобщи източник от Пентагона.


Петима войници в продължение на една седмица наблюдавали дома на иракско сунитско семейство в околностите на град Махмудия на 30 км южно от Багдад, съобщава Financial Express.

На 13 март те нахлули в дома, затворили в една стая двама мъже и едно момче, изнасилили жената, след което я застреляли заедно с детето и мъжете. По-късно те изгорили тялото на жената, за да прикрият уликите.

Когато командващият батальона разбрал за инцидента, наредил извършителите да бъдат арестувани, освен това един от петимата заподозрени направил признания за извършеното.
Ако бъдат признати за виновни, американските войници могат да получат смъртни присъди.

От Financial Express добавят, че заподозрените в убийството са били в същия батальона, от който в началото на март били отвлечени двама войници. Малко по-късно техните тела били намерени южно от Багдад. Те били обезглавени, а по телата им имало множество рани в резултат на жестоки мъчения. /News.bg
http://www.dnesplus.bg/
 


Сходни връзки

Пентагонът разследва войници за изнасилване и убийство на жена в Ирак | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди