изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:15 EET
Затворник се събуди с крушка в задника    
По светаФатех Мохамед, затворник в Пакистан, бе подложен на изключително деликатна операция, съобщи Ройтерс. При събуждането си преди няколко сутрини нещастният мъж се оказал с електрическа крушка в ануса.

В сряда вечерта лекарите освободиха Мохамед от чуждото тяло в организма му посредством операция, продължила час и половина.

„Благодаря на Аллах, сега се чувствам комфортно. Днес закусвах. Преди това пиех само вода“, коментира 40-годишният затворник от болницата в град Мултан.

„Трябваше да я извадим непокътната. В случай, че се беше счупила, ситуацията щеше да се усложни неимоверно много“, каза и д-р Фарук Афтаб.

Мохамед, който излежава 4-годишна присъда за производство на ликьор, който е забранен за мюсюлманите, заяви, че е бил шокиран, когато научил каква е причината за дискомфорта му. Мъжът се кълне, че не е знаел, че крушката се намира там.

„Когато се събудих, усетих болка в долната част на корема, но чак по-късно, в болницата, разбрах какво точно я е причинило“, каза още Мохамед.

Той добави, че не знае кой му е причинил това – полицията или други затворници.

Лекарят, който лекува Мохамед, пък обяви, че никога не се е сблъсквал с подобен проблем и добави, че не вярва на историята на потърпевшия, че някой го е упоил и му е пъхнал крушката в ануса, докато той е бил в несвяст.  http://www.dnes.bg

 


Сходни връзки

Затворник се събуди с крушка в задника | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди