изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 17:51 EEST
ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО НА "АТАКА" ДОБРИЧ ИЗЛЕЗЕ ОТ ПАРТИЯТА    
ПолитикаРъководителят на общинското ръководство на "Атака" - Добрич, Георги Ангелов, заедно с още двама членове, подадоха заявления за напускане редиците на партията, заяви за НДТ самият досегашен общински председател Георги Ангелов. Това стана по време на общинския сбор на партията, който се проведе след срещата на Волен Сидеров с граждани на Добрич в четвъртък вечерта. Напускането на партията Ангелов и Марияна Михайлова, която е член на Контролния сбор на партията в града, мотивираха по следния начин:

 "Напускам, защото има грубо нарушение на устава точно от Сидеров при назначаване на новия областен координатор Валентин Николов. Този човек не е бил нито симпатизант на нашата партия, нито неин член. Всичко е направено зад гърба ни. Това е потъпкване на устава и щом Волен е над устава, нямам работа в "Атака"." Те добавиха още, че според тях едно се говори, а друго се върши. "На Сидеров не му трябват честни хора с чисти досиета, а пари. Още повече, имахме предварителна информация за подготвен сценарий. Обвиниха ни, че не сме свършили нищо. Нима е малко да запазиш една структура да не се разпадне?" - добави още М. Михайлова.
В Добрич Волен Сидеров бе освиркан в залата при срещата си с граждани в четвъртък вечерта, след като симпатизант  на "Атака" взе думата и заяви в залата, че назначава на отговорни постове мошеници. "След това изказване Сидеров веднага стана и напусна залата" - добави още Михайлова. Членската маса на "Атака" в Добрич преди напускането на общинското ръководство бе 35 души.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО НА "АТАКА" ДОБРИЧ ИЗЛЕЗЕ ОТ ПАРТИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди