изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:24 EEST
ЗАРАДИ РОМИ ДОБРИЧ Е ПОЧТИ НА ВОДЕН РЕЖИМ    
НовиниВ ромската махала чешмите течали денонощно, защото били в ниското, твърди управителят на "ВиК" - Добрич, Величко Василев

През последните дни имахме многократни обаждания в редакцията от граждани с въпрос има ли режим на водата в града, тъй като нито денем, нито след 22 часа вечер, има вода. На позвъняванията пък дежурните във водното дружество отговаряли, че има недостиг на вода. Потърсихме за коментар по проблема управителя на "ВиК" - Добрич, Величко Василев. "Категорично заявявам, че в Добрич няма режим на водата. Проблемът идва от факта, че в ромската махала чешмите текат денонощно и с това пада налягането по системата. За да охладят две бири, хабят по 1 кубик вода. В същото време за потребена вода от този квартал в Добрич имаме несъбрани вземания в размер на 2 млн. лв." - разказа Василев. Управителят на дружеството заяви още, че дори са пуснати в експлоатация два допълнителни сондажа, като се осигурява 1/3 повече вода от нормалните количества за денонощие за Добрич. "Във връзка с този проблем съм поискал и съдействие от кмета за среща с ръководителите на ромските организации, пред които да поставя проблема с плащането" - каза още Василев.
"До края на юли е възможно да има нарушение във водоподаването от гара Юг до бул. "Русия" и гара Север, от 9 до 17 часа" - каза още В. Василев. Причината за смущението е започналият ремонт и подмяна на водопровода по ул. "Сан Стефано", който е един от магистралните водопроводи в града. Чрез страниците на  НДТ ръководството на "ВиК" и лично В. Василев изказват извинение на всички жители на Добрич за причиненото временно неудобство.
 


Сходни връзки

ЗАРАДИ РОМИ ДОБРИЧ Е ПОЧТИ НА ВОДЕН РЕЖИМ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЗАРАДИ РОМИ ДОБРИЧ Е ПОЧТИ НА ВОДЕН РЕЖИМ
Автор: Anonymous да 2006-07-11 @ 15:59 EEST

vsi4ki romi imat hladilnici izmisli ne6to drugo gospodin VIK upravitel.za6to ne kazva6 za podzemnite te4ove koito znae6 i si zatvarq6 o4ite za kakvo spestqva6 parite koito sa otpusnati za remont  i dr.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди