изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:10 EEST
ХВАНАХА ДОБРИЧЛИЯ С КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ    
Ред и сигурностЗалавянето му се превърнало в същински екшън. Георги А. хукнал с джипа си през градинките, блъснал три автомобила

След истински екшън от служители на полицията е задържан 46-годишният добричлия с инициали Г.А. Той е хванат на 30 юни, около 9.30 ч . в село Батово, след оперативни и заградителни мероприятия. Според неофициална информация, мъжът се казва Георги. От полицията съобщиха, че той е заподозрян в разпространението на контрабандно внесени цигари.
Около 9 ч. в района на курортен комплекс "Албена" при полицейска операция служители на областното звено "Борба с организираната престъпност" и сектор "Икономическа полиция" са направили опит да задържат 46-годишния добричлия, който пътувал към Албена с джип "БМВ". След като не се е подчинил на подадения със "стоп палка" сигнал да спре, Георги А.  се е насочил с колата към трима полицаи, които в последния момент успели да се отдръпнат. Правейки резки маневри, преминавайки през зелени площи и удряйки три автомобила /един служебен и 2 частни/ мъжът хукнал с висока скорост към Балчик. Задържан е след около половин час.
Работата по изясняването на престъпната дейност на мъжа продължава, казаха още от полицията. Той е задържан с прокурорско разпореждане за срок от 72 часа. Георги А. е криминално проявен и осъждан. По случая са образувани две полицейски дознания.
 


Сходни връзки

ХВАНАХА ДОБРИЧЛИЯ С КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди