изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:56 EEST
ПОРЕДНО ОТЛИЧИЕ ЗА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦАТА НА КМЕТСТВОТО    
НовиниОбщина Добрич е отличена с почетна грамота в конкурса "Он-лайн услуги'2005" на Министерството на държавната администрация и административната реформа, съобщиха от пресслужбата на кметството. Почетната грамота е присъдена за добри практики в предоставянето на онлайн-услуги. Това е поредното отличие на официалната страница на Община Добрич, която бе активирана официално на 25 септември 2004 година.

За периода на своето съществуване тя е удостоена като най-добра интернет-страница на европейското състезание за най-добри сайтове на градове, области и региони в Чехия, с първа награда в националния конкурс "Он-лайн услуги за гражданите и бизнеса" и с трета награда в престижния конкурс "БГ-Сайт 2005". Освен това  Координационният център по информационни и комуникационни технологии към българското правителство и ПРООН определи общинската интернет-страницата като една от най-добрите в страната, с най-добри показатели като ползваемост, формиране на политика и количество предоставяна информация. В сайта на кметството са публикувани он-лайн услуги в 6 направления - деловодна справка; записване за приемен ден на ръководството; пощенска кутия за сигнали, молби, жалби и предложения; заявление за достъп до обществена информация и теглене на образец на заявление за услуга, както и пощенска кутия за сигнали срещу корупция в общинска администрация. Чрез он-лайн решенията са постигнати качествени и бързи услуги за задоволяване потребностите на гражданите и е осигурен пълен достъп до всички актове и нормативни документи. Освен това са създадени предпоставки за осъществяване на граждански контрол и обратна връзка. Интернет-страницата на Общината е структурирана на тематични рубрики и всеки потребител може да се запознае с интересуващата го информация в различните аспекти.
 


Сходни връзки

ПОРЕДНО ОТЛИЧИЕ ЗА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦАТА НА КМЕТСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди