изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:10 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниДНЕС за пореден път в 10 часа главният секретар на община град Добрич Румен Русев ще отвори в присъствието на медии кутията за сигнали и жалби в кметството.

ОТ 16 часа днес ще се проведе първото заседание на комисия за избор на управители на три общински дружества, съобщи вчера зам.-кметът по икономическо развитие и евроинтеграция Галина Митева. Поради изтичане на договорите в момента се провежда конкурс за избор на управители на "Общински пазари", "обреден дом" и "Спортни имоти". Съответно кандидатите за отделните дружества са един, трима, един. След заседанието днес след обед, комисията ще обяви кои от кандидатите ще бъдат допуснати до втори тур - събеседване.
ЗАМ.-КМЕТЪТ по устройство на територията арх. Пламен Ганчев заяви, че ще внесе искане пред ОбС за отпускане на средства, за да бъде осветени двата пътя към лозята. Към момента 26 са изпълнените улици в града с ново осветление, като за целта са монтирани 131 стълба с 212 осветителни тела. Опънатите кабелни връзки са с дължина 6 хил. м.
ОТ ВЧЕРА започна работата по подмяната на водопровода по ул. "Ралица", информира зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. Готов е обект ул. "Васил Левски" и след довършването на три отклонения, там ще се премине към преасфалтиране. Започнала е работата по подмяната на водопровода и по ул. "Сан Стефано".
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди