изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:07 EET
НИКОЛАЙ КАМОВ УЧАСТВА В МЕЖДУНАРОДНИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ "КРАН МОНТАНА"    
ПолитикаНародният представител от Добричка област Николай Камов, който е председател на Политическо движение "Социалдемократи", се завърна от Монако, където взе участие в 17-ата годишна сесия на международния икономически форум "Кран Монтана". Той бе поканен лично от председателя и основател на форума Жан-Пол Картерон.

 В програмата бяха включени важни теми на съвременното глобално развитие, като развитието на диалога между цивилизациите, борбата срещу тероризма и организираната престъпност, ролята на младите хора и жените. Бяха дискутирани тенденциите и нови идеи в изграждането на икономиката на знанието, разгръщането на регионалното сътрудничество и посрещането на новите предизвикателства, свързани с енергийната сигурност, съобщи депутатът в редакцията на НДТ. Съществено внимание е било  отделено и на Европейския съюз и по-специално - на разширяването му на Изток.

  Форумът "Кран Монтана" е създаден и функционира по подобие на Световния икономически форум в Давос. Годишно се организира два пъти - в швейцарското селище Кран Монтана и в Монако. За всяка среща се канят изявени личности заради личните им качества, а не като представители на своята страна. В списъка на участниците в това събитие с много висок международен престиж присъствали държавни глави, министър-председатели, министри, депутати, висши държавни и правителствени служители.

  Философията на форума е, че представлява среща между изявени личности. В неформална атмосфера те дискутират актуални световни и регионални социално-икономически и политически въпроси, обменят опит и установяват ценни лични контакти.

При визитата си в Добрич Н. Камов заяви, че ДПС иска всичко, в което има власт и пари. "Тези пари отиват за гласове по време на изборите. Превръщаме се в страна, в която се купува и продава политическото доверие. Затова е необходимо да се направят промени в закона за изборите, за да се намали изборният туризъм" - каза Камов. Интервю с народния представител можете да прочетете в утрешния ни брой. НДТ

 


Сходни връзки

НИКОЛАЙ КАМОВ УЧАСТВА В МЕЖДУНАРОДНИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ "КРАН МОНТАНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди