изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:13 EEST
1,64 млн. евро е депозирал в австрийска банка бившият изпълнителен директор на “Топлофикация-София” Валентин Димитров    
НовиниСофия. 1,64 млн. евро е депозирал в австрийска банка бившият изпълнителен директор на “Топлофикация-София” Валентин Димитров. Това обяви на брифинг говорителят на прокуратурата Бойко Найденов, предаде репортер на Агенция "Фокус".

Найденов съобщи, че сигналът за сметката е бил получен и от австрийското, и от българското финансово разузнаване. Бойко Найденов не предостави повече информация за случая, тъй като той още се разследва. “Димитров е вземал 1000 лева заплата месечно. Ако сметнем, няколко живота няма да са достатъчни, за да се депозира такава сметка”, коментира Найденов.
Валентин Димитров е задържан за 72 часа, но ще бъде поискана мярка за постоянното му задържане.
Бойко Найденов съобщи още, че на 19 юни тази година срещу Димитров в Софийска градска прокуратура е образувано производство по искане на Върховна касационна прокуратура за извършване на присвояване в особено големи размери. Все още не е повдигнато обвинение, тъй като разследването продължава.
Никола ЛАЛОВ
 


Сходни връзки

1,64 млн. евро е депозирал в австрийска банка бившият изпълнителен директор на “Топлофикация-София” Валентин Димитров | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
1,64 млн. евро е депозирал в австрийска банка бившият изпълнителен директор на “Топлофикация-София” Валентин Димитров
Автор: Anonymous да 2006-07-05 @ 16:27 EEST

Тъй като се смятаме за европейска държава, социалистическият лидер Румен Овчаров, койте е и вицепремиер, веднага трябва да си подаде оставката, защото преди това защитаваше Велинтин Димитров и дори си позволи да нападне Бойко Борисов защо разследва случая. Най-вероятно Валентин Димитров участва в кръг от БСП-фирми на Румен Овчаров.  Станишев и Първанов пак ли ще мълчат по случая?

1,64 млн. евро е депозирал в австрийска банка бившият изпълнителен директор на “Топлофикация-София” Валентин Димитров
Автор: Anonymous да 2006-07-05 @ 16:30 EEST

В Добрич да дойдат да видят как червените и ДПС крадат, най-вече в земеделието. Ще им се завие свят. В. Димитров е едно малко пиленце пред Иван Гочев и партийната свита около него на червените депутати.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.25 секунди