изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:03 EET
"ЛИНЕКСА ПРОПЪРТИ" ИНВЕСТИРА 20 МЛН. ЕВРО В БОЖУРЕЦ    
Новини

  На 7 юли от 16 ч. в каварненското село Божурец ще бъде направена първа копка на нов апартаментен комплекс "Калиакрия", съобщиха от пресслужбата на община Каварна. Проектът е на стойност 7 милиона евро и включва изграждането на 104 апартамента за продажба. Инвеститорите - "Линекса пропърти", предвиждат проектът да бъде в четири части, като общата стойност на начинанието ще достигне 20 милиона евро.



 В завършен вид "Калиакрия" ще включва 430 апартамента. Комплексът ще бъде разположен на площ от 30-40 дка, като - освен вдигането на апартаментите, инвеститорът ще изгради пътна връзка, както и необходимата инфраструктура - водопроводна и канализационни мрежи и електрозахранване, съобщи главният архитект на община Каварна Юлиян Илиев. "Заедно с изграждането на апартаментите, в района ще бъдат изградени още спортни ядра, водни и тревни площи" - добави още арх. Илиев. В рамките на последните два месеца това е третият комплекс на територията на община Каварна, чието строителство започва.
 


Сходни връзки

"ЛИНЕКСА ПРОПЪРТИ" ИНВЕСТИРА 20 МЛН. ЕВРО В БОЖУРЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди