изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:49 EEST
TUI: БЪЛГАРИЯ Е ТОП-ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА    
ТуризъмВсе повече румънци също предпочитат да проведат летния си отдих у нас 

България е най-атрактивната туристическа дестинация в Източна Европа, по думите на говорителката на TUI Стефани Ротър, цитирана от Bucharest Daily News, съобщи вчера investor.bg. Според Ротър, главните причини туристите да предпочитат България пред повечето съседни страни са бързоразвиващата се инфраструктура през последните години, както и значително увеличеният брой хотели. Говорителката на TUI заявява още, че почивките на база "all inclusive" стават все по-разпространени, особено сред семействата, тъй като позволяват на туристите да планират по-точно разходите по ваканцията си. Наред с това расте и популярността на балнеоложкия туризъм.
Елена Георгиева - маркетинг "Продажби" в Албена, заяви специално за НДТ, че немските гости в курорта запазват ръста си от миналата година, независимо от регистрирания като цяло спад в продажбите на туристически услуги на този пазар. Тя потвърди изказването на Ротър, че все повече се търсят туристическите пакети на база "Всичко в цената", като допълни, че двата балнеоцентъра на Албена - в хотелите "Добруджа" и "Ралица супериор", са сред най-търсените услуги в предсезон и следсезон от немските туропетароти.
"С бързи темпове се развива един сравнително нов за Албена пазар - румънският" - каза още Е. Георгиева. До момента вече 3.5 пъти повече са гостите на Албена от северната ни съседка, спрямо същия период на миналата година. "Предпочитат нашето Черноморие, първо - защото е близо и могат да се придвижат или със собствен автомобил, или с автобус, второ - защото качеството на услугата, която предлагаме, е по-високо от това в Румъния и не на последно място - цените при нас са по-ниски, спрямо тези в румънските курорти" - добави Е. Георгиева.
С близо 1000 души повече са гостите в Албена в момента, спрямо същия период на миналата година. 
 


Сходни връзки

TUI: БЪЛГАРИЯ Е ТОП-ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди