изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:24 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото    денонощие  на територията, обслужвана от ОД "Полиция"- гр. Добрич, са регистрирани 3 престъпления и произшествия.



  На 05. 07. 2006 година, при полицейска операция проведена от служители на  Първо РПУ-Добрич, в заведение в централната част на гр.Добрич, са задържани две лица от същия град, на 19 и 26 години. 
  При извършения полицейски обиск в едно от задържаните лица са открити 12 цигари, съдържанието на които при изпробване с полеви тест отреагира на канабис.
  Работата по изясняването на случая продължава. Двете лица са задържани за срок от 24 часа. Образувано е полицейско дознание по чл. З54"А" от НК.

  На 05 07. 2006 година  в РПУ-Албена е получено съобщене от жител на гр. Балчик , за това, че на същата дата, около 05.00 ч. в къмпинг намиращ се в района на КК "Албена", две лица са му нанесли побой, в резултат на който е получил разкъсно - контузни наранявания в областа на лицето.
  След предприетите оперативни мероприятия от страна на служители на РПУ - Албена, са установени две 19 годишни лица от гр. Балчик, които са заподозрени в извършване на горното деяние.
  Работата на полицията по изясняването на случая продължава. По предварителни данни причината довела до възникването на инцидента е силно пусната музика.   

  
  През изминалото    денонощие  на територията обслужвана от ОД "Полиция"-гр. Добрич са регистрирани   6 ПТП с един пострадал гражданин.

  На 05. 07. 2006 година, около 07.45 ч., по главен път гр. Добрич - гр. Варна, в района на разклона за с. Дебрене, общ. Добричка, възниква пътно-транспортно произшествие при което лек автомобил "УАЗ", управляван от 49 годишен водач от гр. Добрич, удря 42 годишен пешеходец от с. Одърци, общ. Добричка. Този пътен инцидент е предхождан непосредствено от сблъсък  между лекия автомобил "УАЗ" и лек автомобил "Рено", управляван от 32 годишен водач от гр. Добрич.
  Пешеходеца с фрактури в областа на лявата ръка и левия крак е настанен за лечение в МБАЛ - Добрич. Няма опастност за живота му.
  Обстоятелствата довели до възникването на ПТП се изясняват в условия на полицейско дознание.

  На 05. 07. 2006 година , около 21.00 ч., от служители на РПУ-Балчик е установен 36 годишен водач от с. Соколово, общ. Балчик, който е управлявал лек автомобил, след като е лишен от това право и употреба на алкохол над 1.2 промила. Техническото средство с което е изпробван водача е отчело 3.03 промила алкохол в издишвания от него въздух. Непосредствено преди установяването на употребата на алкохол, водачът на  автомобила е допуснал пътно-транспортно произшествие с материални щети / загубил контрол над автомобила  и се преобърнал в крайпътна канавка в района на с. Соколово, по пътя гр. Балчик - гр.Добрич /.
  По случая е образувано полицейско дознание, тъй като деянието на водача е престъпление по чл. 343 "Б" от НК. Водачът е задържан за срок от 24 часа в РПУ- Балчик.
   
    
  Поделенията на ОД "ПБЗН"-Добрич,   са  участвали в гасенето на 3 пожара и 1АСД.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди