изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:03 EET
ДОБРУДЖАНЦИ ВЛЯЗОХА В ОСМИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ    
СпортХандбалистите на "Добруджа" прескочиха предварителната група на финалите на държавното първенство за юноши младша възраст и така добиха право да влязат в осмицата на страната.

Това стана след въртележка в групата на добричлии, която изхвърли от борбата за медалите тима на "Ботев" (Българене). Именно от този отбор възпитаниците на Илиян Илиев и Георги Андреев загубиха на старта на шампионата във Варна. След това добруджанци разбиха с 22 гола разлика "Академик" (Пловдив), а вчера, благодарение на реализаторските умения на Антон Петров и Георги Михайлов, нашите взеха ценна победа над водача в групата "Пирин" (Гоце Делчев) с 20:16 гола. Така "Пирин" и "Добруджа" прескочиха своята група и продължават за мачовете от следващия етап, които са днес. Освен Петров и Михайлов, за добричкия тим играят още: Богомил Асенов, Илиян Димитров, Светослав Тодоров, Ангел Иванов, Мартин Семов, Неджиб Сюлейман, Танжу Ремзи и Ердал Екмет.

НДТ

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ ВЛЯЗОХА В ОСМИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди