изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:13 EEST
ГОТВЯТ СВЕТЛИН МАРИНОВ ЗА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО    
СпортДнес или най-късно утре Светлин Маринов ще замине на лагер с националния мъжки тим на България по вдигане на тежести, който ще се проведе в Белмекен.

От неговите треньори Тодор Кирчев и Стефан Цончев от клуб "Добруджа" разбрахме, че националният селекционер Нено Терзийски е предложил добричлията да пропусне Европейското първенство за юноши в Италия и да участва на Световното за мъже в Доминиканска република, което ще бъде през октомври или ноември. Старшията останал доволен от резултатите на Маринов в кат. до 62 кг. В тази категория в момента титуляр в националния тим е Севдалин Минчев, но по всяка вероятност Терзийски ще го прати в "пенсия". "Ние държим Светльо да участва на еврошампионата за юноши, но ще се съобразим с мнението на Нено Терзийски", казаха от добричкия клуб. От там заявиха, че в момента на лагер с представителния ни тим за кадети са състезателите Росен Николов и Йовчо Симеонов. Двамата се готвят за участие в европейското първенство за тази възрастова група.

НДТ

 


Сходни връзки

ГОТВЯТ СВЕТЛИН МАРИНОВ ЗА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди