изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:21 EEST
"СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО" -ЗА ПЪРВИ ПЪТ И СЪПЪТСТВАЩО ИЗЛОЖЕНИЕ "АГРОВЕТ"    
ЗемеделиеXIV издание на международното изложение "Селското стопанство и всичко за него" ще се проведе от 29 август до 2 септември


XIV Международното специализирано изложение "Селското стопанство и всичко за него" ще бъде официално открито на 29 август 2006 г. от 10 часа в спортен комплекс "Простор" и ще продължи до 2 септември, съобщават организаторите от "Добрички панаир". Специализираното изложение "Селското стопанство и всичко за него" е единствено по рода си в източната част на страната и е второто по големина в България. За своите четиринадесет години то се превърна в символ за модерно селско стопанство и притегателен цeнтър за агрофирми и производители от цял свят.
През 2005 г. в агроизложението се представиха 344 фирми от България, Австрия, Беларус, Великобритания, Германия, Дания, Израел, Испания, Италия, Китай, Корея, Молдова, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Словакия, Словения, Сърбия и Черна Гора, Турция, Финландия, Холандия, Чехия, Швеция и Япония. Над 23 хиляди бяха посетителите, дошли да видят новостите в селското стопанство, сочат данните на "Добрички панаир".
За първи път тази година тематичната насоченост  -елитни животни, животновъдна техника, ветеринарни препарати и фуражи, се обособява в международна специализирана изложба "Агровет". Тя ще се проведе паралелно с международното специализирано изложение "Селското стопанство и всичко за него".
 


Сходни връзки

"СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО" -ЗА ПЪРВИ ПЪТ И СЪПЪТСТВАЩО ИЗЛОЖЕНИЕ "АГРОВЕТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди