изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:21 EEST
"БЯЛАТА ЛАГУНА" ПРЕДЛАГА СПОКОЙСТВИЕ И УЮТ    
ТуризъмКомплекс "Бялата лагуна", който е собственост на Албена и се намира в местността "Иканталъка" между Балчик и Каварна, е предпочитано място за отдих, защото предлага спокойствие и уют, твърди управителят на комплекса Димитър Митев. Комплексът е разположен на брега на морето, като нагоре се издигат живописните балчишки скали. Природата наоколо съчетава по невероятен начин усещането за отдих едновременно на море и планина. "Бялата лагуна" разполага със 79 двойни стаи, 1 вила с 2 стаи и 2 студия, както и 20 бунгала.

Хотелската част предоставя също прекрасна възможност и за конгресен туризъм - зала със 150 места, с климатик и озвучителна уредба, от която вече два пъти са се възползвали от БЧК за провеждане на семинари. "Явно, базата ни е допаднала на червенокръстците, защото имаме заявка за ново тяхно мероприятие през септември" - добави още Д. Митев.
Ако решите да разгледате комплекса, можете да чуете най-разнородна реч - тук посрещат гости от Беларус, Германия, Великобритания, Русия, Полша. Комплексът е подходящ за отдих на млади семейства с деца, тъй като плажът е разположен в закътан залив, а също така има изградени и два басейна - големият е с размери 12/25 м, а детският е с минерална вода, чиято температура винаги е 34 градуса. Всички стаи на хотела са изглед към морето.
"Сред първите гости, които посрещнахме тази година, бе Ансамбълът на красноармейците. Наши гости бяха участниците от балканските страни във фестивала "С България в сърцето", както и участниците в детския фестивал "Усмивките на морето" - разкри още Д. Митев. В момента в "Бялата лагуна" са настанени и част от участниците в европейския конкурс по спортни танци, който за пореден път се провежда в Албена.
 


Сходни връзки

"БЯЛАТА ЛАГУНА" ПРЕДЛАГА СПОКОЙСТВИЕ И УЮТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди