изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:17 EET
ПРЕДСТОИ РЕМОНТ В ЧИТАЛИЩЕТО    
КултураСледващата седмица ще започне ремонт в сградата на читалище "Йордан Йовков" в Добрич. Това съобщи за НДТ председателката на читалищното настоятелство Юлия Дрекова.

Предвидено е основно измазване отвътре - на стълбището и някои от кабинетите. Ремонтът ще бъде осъществен със средства в размер на 7 000 лева, отпуснати от Министерството на културата. Става дума за т.нар. допълваща субсидия, с която бяха подкрепени общо 983 читалища в страната. Както НДТ писа, министерството предостави около 2 милиона лева на читалищата - за  спешни и неотложни аварийно-възстановителни дейности, за набавяне на нова литература за читалищните библиотеки, за закупуване на компютърна техника и автоматизация на читалищните библиотеки.
През лятото работят всички читалищни форми, каза още Ю. Дрекова. Разбира се, по това време на годината посещенията са по-малко. Около 25 деца са записани в лятната занималня, която работи от 8 до 17.30 ч.
 


Сходни връзки

ПРЕДСТОИ РЕМОНТ В ЧИТАЛИЩЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди