изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:53 EEST
Бойко Борисов: ДСБ и БСП искат физическото ми отстраняване    
Политика

Г-н Борисов, полицейската охрана пред дома ви на ул. „Любен Каравелов” по ваше желание ли е? Питам ви във връзка с въпроса към вътрешния министър Румен Петков от депутата от ДСБ Антонела Понева по време на петъчния парламентарен контрол, според който хората на Иван Костов се поинтересуваха за полицейската охрана пред дома ви и дали тя не е всъщност охрана за тъща ви.



Колите, които паркират точно пред входа и с които би могло да се прави атентат, като се постави взрив се преглеждат от полицията. И мисля, че това е съвсем нормално, като се има предвид, че аз живея в 100 квадрата апартамент на „Любен Каравелов”. И никога тъщата ми не е живяла там. Там съм живял аз. Има комшии, има хора, които за радост могат да го потвърдят и е проверуемо. Съжалявам, че до такава махленска низост стигна Костов. Аз се заклевам в децата си, че една секунда полицай не е охранявал тъща ми. Начинът, по който този човек за всичко манипулира общественото мнение, ме кара да бъда докрай, докрай се заклевам да се боря за неговото премахване от политическата сцена и то с политически средства.

Виждате ли в желанието да се премахне охраната ви някаква целенасоченост за съществуването ви, заплаха за живота ви?

Естествено, че виждам. И тя идва едновременно отново атаката на БСП и ДСБ. От едната страна Овчаров, от другата Костов. И отново стигаме до разбирателството им едните да си мълчат за Гоце, другите да не им закачат правителството на Жан Виденов. Но разследванията, които провеждам в момента за милиони евро и това което става в момента с общинските фирми, ще извадя още доста интересни работи занапред.

От тези две политически сили се цели вашето физическо премахване, така ли?

Да, да.

Вие ползвате охрана на НСО, нали?

Ползвам това, което държавата ми е предоставила сега. Когато залавяш тонове наркотици, е нормално държавата да мисли за теб.

http://darik.net

 


Сходни връзки

Бойко Борисов: ДСБ и БСП искат физическото ми отстраняване | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди