изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:25 EEST
КАВАРНА ПОСРЕЩА ДНЕС ЛЕГЕНДАТА БИЛИ АЙДЪЛ    
ОбществоЗвездата пристига за първи път у нас с частния си самолет. Певецът води със себе си 18 души екип и ще спи в резиденция "Виктория" в Каварна. Подгряващата група - австрийската реплика на великите "Бийтълс", каца в страната също днес

50-годишният Били Айдъл, който идва за първи път у нас и ще изнесе концерт на 11 юли вечерта на стадион "Калиакра" в Каварна, е пожелал да бъде настанен в града, в който ще пее, разкри пред журналисти кметът на Каварна Цонко Цонев. По време на престоя си в крайморския добруджански град Айдъл ще има лична среща с градоначалника. Цонко Цонев добави още, че вече са запазени 18 апартамента за Били Айдъл и екипа му в резиденция "Виктория" на брега на морето край Каварна. Айдъл и хората му пристигат днес, като звездата притежава частен самолет. Британската рок-легенда, която от години живее в САЩ, ще бъде посрещната от Цецо Елвиса. Нашенецът се предвиждало да вози Айдъл в розов "Кадилак", който бил закупен от Страната на неограничените възможности - САЩ.
Цонев разкри още, че британецът и хората му не са поставили никакви условия по отношение на храната. Затова домакинът решил да храни гостите си в ресторант "Българка" на брега на морето, като менюто щяло да изобилства от морски дарове - раци, миди, рибена чорба и други, както и скара. Градоначалникът на Каварна заяви също, че смята да предложи на музикантите да опитат българската ракия "Бургас 63".
Подгряваща група на мега-концерта ще бъдат австрийската "Beatles Unlimited". Музикантите от Грац, както често ги начират, и австрийската реплика на великите "Бийтълс", съществуват от 10 години. Те не само изглеждат като момчетата от Ливърпул, станали световна величина в музиката, но и пеят като тях. Сред почитателите на новите "Бийтълс" бил и техният сънародник, познат в цял свят от големия и малък екран - Арнолд Шварценегер.
Кметът на Каварна добави още, че за подсилване на охраната в деня на концерта  ще пристигнат над 40 полицаи от Добрич, които ще помагат на колегите си от Каварна. Очаква се над 100 души да са охранителите на изявата, както и да се запълни капацитетът на стадиона. Общо стадион "Калиакра" разполага с 3 000 седящи и 22 000 правостоящи места.
 


Сходни връзки

КАВАРНА ПОСРЕЩА ДНЕС ЛЕГЕНДАТА БИЛИ АЙДЪЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди