изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:26 EEST
Бойко Борисов: Най-доброто, което се прави от МВР, се върши от службата на комисар Ваньо Танов    
НовиниСофия. Проблемите с бившия русенски окръжен прокурор Люлин Матев не са от вчера. Това заяви пред Агенция “Фокус” генерал Бойко Борисов. Той допълни, че е запознат със скандалите в Русе, свързани с проверката срещу Люлин Матев и конфликта на прокурора с Ваньо Танов, началник на Главна дирекция “Борба с организираната престъпност” (ГДБОП).

“Като бивш директор на РДВР – Русе и главен комисар на ГДБОП, комисар Ваньо Танов винаги е бил безупречен офицер. В момента най-доброто, което се прави от МВР, се прави от ръководената от него служба”, бе категоричен Борисов.
Ваньо Танов може да разчита на подкрепата на привържениците и симпатизантите на ГЕРБ в Русе, увери Бойко Борисов.
Кметът на София и бивш главен секретар на МВР Бойко Борисов бе помолен за коментар във връзка с това, че част от разследването срещу прокурор Люлин Матев и използваните по време на него специални разузнавателни средства са били по времето, когато Борисов е бил главен секретар на МВР.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Най-доброто, което се прави от МВР, се върши от службата на комисар Ваньо Танов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди