изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:41 EEST
Борислав Ралчев: Г-н Костов е политически труп    
Новини- Г-н Ралчев, как ще коментирате твърдението на лидера на ДСБ Иван Костов, който заяви при посещението си във Варна през почивните дни, че около Симеон Сакскобургготски имало доста хора, които, ако изпаднат от списъка на бившия премиер, можело да нанесат ответния удар и най-вече думите му "Представяте ли си какво ще стане, ако вашият Ралчев го няма във властта?"

- Ще стане същото с Ралчев, преди да бъде във властта. 40 години аз упражнявах една професия. Нямам никакво намерение, нито желание, нито възможности да сменям професията. Така, че г-н Костов да не се грижи за Ралчев. Аз в интерес на добрата грижа към ближният бих искал да го питам той какво ще прави при положение, че катедрата, която оглавяваше и науката, която преподаваше вече не е на "въоръжение" в България. Така, че проблемът е по-скоро негов, отколкото мой.
А що се касае до списъка на Симеон Сакскобургготски очевидно, че г-н Костов няма грижи с неговата партия, затова прилага старателни грижи за другите партии. На мен ми се струва, че на варненска почва най-малкото той има основание да говори каквото и да е, защото според мен той направи всичко необходимо, така че самият той и партията, която представляваше през 1999г., да бъде политически труп. Струва ми се, че към 2001г. би трябвало да си направи изводите, защото тогава му беше панихидата и от там нататък всички избори, свързани с неговите партии, представляват един помен или един спомен от миналото. Така че г-н Костов, характерно в негов стил, проповядва едни такива идеи, но нека да се загрижи за неговата си партия и за проблемите, които създава в дясното пространство. Те са доста повече, отколкото за НДСВ. СДС вече се оправи и без него и пряко него.

- Командирът каза още, че НДСВ е получило най-много гласове на последните избори във Варна, защото е платило най-много пари.
- По проблема за парите и техният произход най-малко г-н Костов има основание да говори. Във всички аспекти и в крайна сметка за избори. Да не говорим за приватизация на Златни пясъци и всичко, което направи за Варна. Да не говорим за "Варненска корабостроителница" и срива, който направи за варненци. Г-н Костов е политически труп за Варна. Той не е наясно с психологията на варненеца, а и с доста други неща.

 


Сходни връзки

Борислав Ралчев: Г-н Костов е политически труп | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди