изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:34 EEST
ЗАКРИТИ СА ЧЕТИРИ ПАРАЛЕЛКИ С ПРИЕМ СЛЕД 7 КЛАС    
ОбразованиеЗакриват се четири паралелки с прием след завършен седми клас. Това съобщи за НДТ Йорданка Тенева от Инспектората по образование, след като вчера бяха изнесени резултатите от първото класиране.

Закритите паралелки са "Информатика с немски език" в Природо-математическата гимназия "Иван Вазов", "География" в Хуманитарната гимназия "Св.св.Кирил и Методий", "Английски език" в СОУ "П.Р.Славейков" и "Изобразително изкуство" в СОУ "Дора Габе". Резултатите от първото класиране са изнесени в основно училище "Отец Паисий", а вчера следобед ученици и родители се бяха струпали в двора и чакаха с нетърпение да видят списъците. Записването на приетите ученици или подаване на заявление за участие във второ класиране ще става от днес до 14 юли. До 17 юли ще бъдат изнесени списъците с приетите ученици на второ класиране. Днес трябва да бъдат изнесени резултатите от първо класиране за кандидатстващите след завършен 8 клас.
 


Сходни връзки

ЗАКРИТИ СА ЧЕТИРИ ПАРАЛЕЛКИ С ПРИЕМ СЛЕД 7 КЛАС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди