изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:08 EET
Трима мъже изнасилиха унгарски туристки в Созопол    
Трима мъже от Силистренско изнасилиха две унгарски туристки в Созопол. В местното РПУ е получен сигнал за инцидента в района на водна пързалка на плаж "Хармани". Своевременно изпратените на място полицейски служители са задържали в момента на извършване на деянието 23-годишния С.Х., от с. Йонково, и 21-годишния Т.О., от с. Колобър.

Пострадалите жени са унгарски гражданки на 25 и 26 години, неорганизирани туристки, отседнали в Созопол. След разговори с тях е установено, че извършителите на деянието са трима мъже, като третият се е укрил, след като е откраднал чантичка с документи и цифров фотоапарат на една от туристките.

След проведени оперативно-издирвателни мероприятия в хотелска стая в града е заловен и третият мъж - инициатор на изнасилването. Това е 23-годишният Г.М., от с. Босна, Силистренско. При претърсване в хотелската му стая са намерени и иззети откраднатите вещи. Работата по случая продължава от служители на РПУ-Созопол. 

actualno.com

 


Сходни връзки

Трима мъже изнасилиха унгарски туристки в Созопол | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди