изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:40 EEST
Израел предупреди Ливан да евакуира жителите на предградие на Бейрут, където живее лидерът на “Хизбулла” Хасан Насрала    
По светаБейрут. Израелската армия предупреди властите в Ливан да евакуират жителите на южно предградие на столицата Бейрут, където се предполага че живее лидерът на ливанската шиитска групировка “Хизбулла” Сайед Хасан Насрала, предаде агенция Ройтерс, позовавайки се на информация, разпространена от електронното издание на ежедневника “Маарив”.


Представител на израелските въоръжени сили е заявил пред изданието, че "никой не е защитен от ответните удари на Израел, в отговор на нападенията, извършвани от "Хизбулла".
По последни данни 47 ливански цивилни граждани са загинали в резултат на ударите, извършвани от израелските военновъздушни сили срещу обекти на територията на Ливан.
Израелските средства за масова информация съобщават от своя страна за близо 30 жители на селището Нахария в Северен Израел, пострадали в резултат на обстрела с ракети “Катюша”, на които активистите на ливанското шиитско движение “Хизбулла” подлагат тази част от страната.
Израелските средства за масова информация съобщават, че за последните 24 часа над 60 ракети “Катюша” са били изстреляни от ливанска територия срещу Израел.
Израелската армия започна от вчера офанзива, в резултат на нападение, извършено от активисти на ливанската шиитска групировка “Хизбулла” срещу граничен пост на израелските въоръжени сили, при което бяха убити седем израелски войници, а двама бяха отвлечени.

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Израел предупреди Ливан да евакуира жителите на предградие на Бейрут, където живее лидерът на “Хизбулла” Хасан Насрала | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди