изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:57 EEST
Ген. Любен Петров: БСП не е българската левица    
ПолитикаСофия. “На България и е нужна левица. България днес няма левица. Ако някой мисли, че БСП е левицата, горчиво се лъже”. Това заяви пред Агенция “Фокус” бившият депутат от БСП ген. Любен Петров, който във вторник обяви, че напуска БСП.

.“Ние се различаваме с ръководството на БСП по национално-отговорните приоритети - членството в НАТО, войната в Ирак, промените в Конституцията, американските бази на наша територия и социалната политика”, обясни Петров. Той коментира, че не е напуснал БСП, за да създава нова лява партия.“Ако не се създаде българска левица, десните партии ще управляват монополно, както едно време партията-майка”, посочи ген. Петров. Той каза още, че сега му предстои почивка. На въпрос дали все пак той би пристъпил към учредяването на нова лява партия Петров отговори:“След като си почина ще видим. Ако някой си мисли, че ще седна и ще бездействам, се лъже”.

 

Никола ЛАЛОВ

 


Сходни връзки

Ген. Любен Петров: БСП не е българската левица | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди