изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:25 EEST
РОМАНТИКА ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ КРАЙ МОРЕТО В БЕЛИЯ ГРАД    
ИкономикаРазходка с яхта, велорикши по крайбрежието, състезателни тренажори и стрелбище са само част от забавленията, които се предлагат в Балчик през летния сезон. По крайморската алея всяка дама може да си направи интересна прическа на плитки с вплетени мъниста и цветни ленти.


Цената им е от 1 до 4 лв. за брой. Почитателите на бодиарта могат да се подложат на кратка процедура за направа на временна татуировка. Най-предпочитани от момичетата са пеперудите, цветята, котешките лапички и плетениците около кръста, а от момчетата - хард татуировките с разярени животни. Цените са според големината - от 5 до 40 лв.
За децата отново забавленията са най-много. Велорикшите и водните колела са на цена 3 лв. за половин час и 5 лв. час. Предпочитащите рали скоростите могат да се качат само срещу 1 лев на тренажорите и да развият скорост от 300 км/час. За най-малките и тази година има въртележки и детски кътове за рисуване на гипсови фигурки. Стрелците имат удоволствието само срещу 20 ст. да стрелят по капачка или орехи.
Романтиката и тази година не отстъпва с организираните среднощни разходки с яхти, както и вечерите на свещи в ресторантите на Белия град. Цената на шопската салата в някои заведения бележи върхове с цена от 3.20 лв., а овчарската салата от 4.20 лв. Най-консумираното питие, наливната бира достигна на места 1.60 лв. Цацата се предлага в много малко от заведенията, а порция попчета е 3.50 лв. Пържените картофи са на цени то 1.50 до 2.40 лв.

Боряна БОЖИДАРОВА

 


Сходни връзки

РОМАНТИКА ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ КРАЙ МОРЕТО В БЕЛИЯ ГРАД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди