изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:56 EEST
65 ХИЛ. ЛВ. ОТ ПРИЕТИТЕ 100 ХИЛ. ЛВ. ВЕЧЕ СА УСВОЕНИ ОТ ОБЩИНА И ГРАЖДАНИ    
НовиниОбщо 14 обекта по програмата за реализация на благоустройствени мероприятия с участието на населението вече са усвоени, от гласуваните от ОбС 100 хил. лв., каза вчера зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. Четири от обектите вече са приключени, като участието на населението за всеки един от обектите е в рамките на 25 %.

"Други три обекта се изпълняват в момента, а седем са одобрени и чакат събирането на задължителните 25 % участие за всеки един от тях. Максимално проектът не може да надвишава 10 хил. лв." - каза още арх. Ганчев. Сред реализираните проекти е ремонт на ограда на СОУ "Д. Талев", частно лице от кв. "Балик" също е било партньор по програмата на кметството. "Това е първото в страната действащо наистина публично-частно партньорство между община и общество. Хубавото е, че има голям интерес от страна на хората към тази програма. Смятаме, че определените средства за тази програма няма да бъдат достатъчни, тъй като има много проекти, които чакат своята реализация" - добави кметът Детелина Николова.
 


Сходни връзки

65 ХИЛ. ЛВ. ОТ ПРИЕТИТЕ 100 ХИЛ. ЛВ. ВЕЧЕ СА УСВОЕНИ ОТ ОБЩИНА И ГРАЖДАНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди