изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:04 EET
ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ПФК "ДОБРУДЖА"    
СпортВчера се проведе редовно Общо събрание на ПФК "Добруджа" с участието на кмета Детелина Николова, представител на основния акционер - "КЛЦ" ООД, и управителя на "Общински пазари" ЕООД. Според предварително обявения дневен ред, на събранието бяха приети отчет за дейността за 2005 г. и доклад на експерт-счетоводител, информира кметът Д. Николова. Приет е бил и балансът за за 2005 г., но само с гласовете на основния акционер, представляващи 53.29 %.

По пета точка от дневния ред кметството, заедно с "Общински пазари", които имат общо 46.71 % от акционерното дружество, са направили предложение за експерт-счетоводител, но основният акционер е предложил и гласувал своето предложение - "Биекс ОДИТ" ООД. Кметът Д. Николова е предложила на основния акционер "КЛЦ" ООД днес да вземе участие в насрочената среща за 16 часа в общината, на която ще бъдат съвместно обсъдени предложението на общинската комисия за преоценката на апортираното имущество и увеличаване на дяловете, както и увеличаване размера на капитала. "На тази среща ще се търси също съгласието на съдружника каква част да се предостави от имуществото за развитие на спорта" - добави още Д. Николова.
Кметът на Добрич ще внесе на предстоящата сесия предложения за удовлетворяване реституционните претенции на четирима наследници на хана в "Старият Добрич" и част от двора, които са апортирани в капитала на съвместното акционерно дружество с "КЛЦ" ООД.
 


Сходни връзки

ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ПФК "ДОБРУДЖА" | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ПФК "ДОБРУДЖА"
Автор: Anonymous да 2006-07-18 @ 10:23 EEST
Egati i cirka. Na wsi4ki ni e jasno 4e sme ojeneni za Weli4ko i kompanija,/ newazmojen razwod/, samo Detelinka warti na edno mjasto. Padenieto na futbola e totalno, toj umira. Kralew 6tjal da razgowarja za selekcijata-a be koj si be ohljow, nikoj ne ti iska mnenieto, hodi na .....
ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ПФК "ДОБРУДЖА"
Автор: Anonymous да 2006-07-18 @ 11:02 EEST

Не носи ли за това вината Лъчезар Росенов?


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди