изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:33 EEST
РАЗКРИТИ КОНТРАБАНДНИ КАФЕ И ЦИГАРИ ЗА 310 МИЛИОНА ЛЕВА    
ЛюбопитноЗа разкрит нелегален склад, в който са намерени цигари без бандерол за 280 милиона и кафе за 30 милиона лева, съобщи снощи БНТ.

НДТ научи, че складът е в Добрич, а в акцията са участвали служители на митниците и данъчните управления от София и Добрич и основно на РДВР-Добрич.

ПРОГНОЗИРАНИЯТ ОТ НДТ СКАНДАЛ ВЕЧЕ Е ФАКТ
Скандалът, за който НДТ вече писа, че се очаква да се разрази между трите ръководства на БЗНС в Добрич и местния клон на застрахователния холдинг "България", вчера се превърна наистина във факт. След като на 11 юли застрахователите предупредиха БЗНС-ръководствата, че в срок от три дни трябва да се изнесат от заеманата от тях сграда по ул. "България" №10, в центъра на Добрич се разигра и екшънът. За да влязат във владение на сградата и след отказа на лидерите на БЗНС да излязат от къщата, група наети от застрахователния клон работници започна да изнася бюрата, столовете и други мебели. Земеделците с гърди и лакти попречиха на изнасянето.
НДТ - 19 юли 1996 г.

 


Сходни връзки

РАЗКРИТИ КОНТРАБАНДНИ КАФЕ И ЦИГАРИ ЗА 310 МИЛИОНА ЛЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди