изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:39 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото    денонощие  на територията, обслужвана от ОД "Полиция"- гр. Добрич, са регистрирани 5 престъпления и произшествия.

  1. На 18.07.2006 година, при полицейска проверка в района на КК "Албена",  служители на РПУ - Албена са иззели от 19 годишен жител на гр. Добрич около 5 грама суха тревна маса, за която при извършения полеви тест се установява, че е канабис.
  Работата по изясняването на случая продължава. Деянието е престъпление по чл. 354А от НК.
  2. На 18.07.2007 година, в РПУ - Албена е получен сигнал от с. Кранево, общ. Балчик, за това, че през нощта на 17/18.07.2006 година, неизвестно лице е влязло във вилна постройка в района на същото село и е извършило кражба на телевизор.
  По случая работят служители на РПУ-Албена, провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние. Образувано е полицейско дознание.

  През изминалато   денонощие  на територията обслужвана от ОД "Полиция"-гр. Добрич са регистрирани   7 ПТП с нанесени материални щети по автомобилите.

  На 17.07.2006 година,около 13.00 часа, в района на гр. Балчик, от служители на РПУ- Балчик, е установен 35 годишен водач от с. Оброчище, общ. Балчик, който управлява лек автомобил без да притежава свидетелство за управление на МПС. За същото деяние лицето има наложено административно наказание.
  По случая е образувано полицейско дознание, тъй като деянието на лицето е престъпление по чл. 343 "В" от НК.

   
  Поделенията на ОД "ПБЗН"-Добрич,   са  участвали в гасенето на 1 пожар и 2 АСД.

  На 19.07.2006 година, около 02.20 часа в ОД "ПБЗН" - гр. Добрич, е получен сигнал за пожар в лек автомобил в района на ЖК "Балик" в гр. Добрич. Пожара е потушен от дежурен екип на Първа РС "ПБЗН". В резултат на възникналия пожар по моторното превозно средство са нанесени значителни материални щети.
  Причините довели до възникването на пожара се изясняват.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди