изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:44 EEST
РЕМОНТИРАТ УЧИЛИЩА И ГРАДИНИ В КАВАРНА    
ОбразованиеТекат ремонти на училищата и детските градини на територията на община Каварна, съобщи за НДТ зам.-кметът по устройство на територията на морската община Тодор Ахпазов. "Предвидили сме 70-85 хил. лв. за пълен ремонт на покрива на училище "Братя Миладинови" и фасадата. Фасадата на училище "Й. Йовков" също ще бъде ремонтирана" - разказа Т. Ахпазов.

120 хил. лв. ще даде общината за ремонта на класните стаи и коридорите в СОУ "Ст. Караджа". Общината очаква приключването на процедурата на МОН за избор на изпълнител, като със средства, отпуснати от министерството, ще бъде подобрен топлотехническият ефект на сградата на училището. "Очакванията ни са, че ще бъде сменена дограмата и ще се подобри парокотелното на училището" - каза Ахпазов.
Почти всички детски градини в общината подлежат на ремонт, като за всяка една от забавачниците се отделят между 60 и 80 хил. лв. В някои от детските заведения ще бъдат ремонтирани парокотелните.
 


Сходни връзки

РЕМОНТИРАТ УЧИЛИЩА И ГРАДИНИ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди