изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:00 EEST
Велчев: Не вярвам за Борисов и Топлофикация    
Новини
Не съм запознат с папката в МВР от 2005 г. по случая с бившия директор на Топлофикация-София, но личното ми впечатление е, че столичният кмет Бойко Борисов не е искал да прикрие Валентин Димитров, а бързо и категорично да се приложи закона спрямо него.


Това заяви от Брюксел главният прокурор Борис Велчев по повод обвиненията на министър Петков, че Борисов като главен секретар на МВР е прикривал шефа на Топлофикация В. Димитров, предаде БГНЕС. "Един единствен път кметът Бойко Борисов ми се е обадил откакто съм главен прокурор и то беше, за да настоява да бъдат много по-бързи и енергични действията по обвиненията за присвояване на Валентин Димитров", заяви Борис Велчев. Веднага след обвинението на Петков Борисов заяви: Ако аз съм знаел за злоупотребите в “Топлофикация”, знаел е и министър Петканов. Пред bTV той заяви: Конкретният въпрос ще бъде решен днес след като г-н Велчев се върне в България. Аз съм убеден в неговата почтеност. Тези, които са били под мен в МВР, са назначени от Петканов. По мое време всички материали отиваха и при мен, и при Георги Петканов." Вътрешният министър обеща да връчи на 20 юли на главния прокурор подробна справка за всички "действия и бездействия на МВР".
 


Сходни връзки

Велчев: Не вярвам за Борисов и Топлофикация | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди