изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:50 EEST
Петър Стоянов: Разговорите за издигане на обща дясна кандидатура за президент са в задънена улица    
ПолитикаСофия. “Разговорите в осемчленния формат за издигане на обща дясна кандидатура за президент са в задънена улица. Единственото общо, което имаме е, че правим всичко в интереса на дясноцентристките избиратели”.

Това заяви лидерът на СДС Петър Стоянов в кулоарите на парламента по повод вчерашната среща на десните лидери, предаде репортер на Агенция “Фокус”.
Стоянов заяви, че тъй като е твърде късно за провеждане на предварителни избори, шест от осемте партии във формата са категорични, че трябва да се направи социологическо проучване, което да определи кой би бил най-подходящ кандидат на десницата. “Това обаче не означава, че социологическите агенции ще изберат нашия кандидат”, категоричен бе Стоянов. По думите му допитванията трябва да се направят чрез три сериозни независими социологически агенции. Стоянов заяви, че шестте партии, които са за проучванията, са отворени към лидера на ДСБ Иван Костов и лидера на Демократическата партия Александър Праматарски, които единствено не са подкрепили това предложение.
Стоянов посочи, че до следващата сряда Костов и Праматарски ще трябва да вземат категорично решение по въпроса. Ако те не се съгласят, проучването все пак ще бъде направено като в него ще бъдат включени и имената, които предлагат Костов и Праматарски.
“До провеждането на социологическото проучване срещите на осемчленния формат повече вредят отколкото помагат”, посочи Стоянов и допълни, че допитването трябва да се проведе до края на месец август.
“Това е последен шанс за избиране на общ кандидат за президент на десницата”, посочи Петър Стоянов.
Мария СТАЛЯНОВА

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Петър Стоянов: Разговорите за издигане на обща дясна кандидатура за президент са в задънена улица | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди