изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:55 EEST
НА АВТОЕКСКУРЗИОННО ЛЕТУВАНЕ ПОЕ "БАТОВСКА ДОЛИНА"    
ОбществоГрупа от 28 души от туристическо дружество "Батовска долина" - цели семейства, заминава днес на автоекскурзионно летуване "България'2006", съобщи за НДТ председателят му Красимир Ненов.

 В групата са включени цели семейства. Най-младият летовник е дете на 9 години, а най-възрастният е 68-годишен. Обиколката им из страната включва Източни и Западни Родопи, както и Западна Стара планина. По места добруджанските туристи ще разчитат на колегите си от тамошните туристически дружества да им препоръчат интересни обекти за посещения.
Засега е известно, че ще посетят Маджарово, между язовирите "Студен кладенец" и Ивайловград", където е най-големият у нас орнитоложки музей. Ще се запознаят със забележителностите на районите на Ивайловград и Момчилград. Ще посетят древните тракийски светилища Перперикон и Татул, църквата "Успение Богородично" в Кърджали, а също и Златоград. Ще се запознаят с музея на рудата в Мадан, с Дяволския мост в Ардино. Предвиждат поход из Родопите, като ще посетят Чеирските езера, пещерата Дяволско гърло, Харамийската пещера. След това ще бъдат в град Трън, ще видят красотата на ждрелото на река Ерма. После ще отпътуват към Карлуково, където ще постят Дома на пещерняка. Районът е превърнат в единствения у нас геопарк с над 300 пещери, сподели преди отпътуването К. Ненов.
 


Сходни връзки

НА АВТОЕКСКУРЗИОННО ЛЕТУВАНЕ ПОЕ "БАТОВСКА ДОЛИНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди